eigentijdse Parkvilla's
in bolhaar enschede

Het beste van twee werelden

De locatie ligt onopvallend verscholen in het groen. Tot voor kort behoorde het terrein toe aan een voormalige wasserij waar particulieren en later bedrijven hun wasgoed brachten. Het terrein leent zich uitstekend als woonlocatie. Hier geniet u van het beste van twee werelden: het rustgevende groen, de prachtige ligging aan de rand van Enschede en de nabijheid van voorzieningen. Kom tot rust in het groen of breng een bezoek aan een van de vele boetiekjes in de stad. En wilt u een andere stad bezoeken? Dan rijdt u zo de snelweg op. Stad, natuur, vriendelijke mensen, een prettige buurt: Villapark de Bolhaar heeft alles wat u zich kunt wensen.

 

 

Verrassend centraal
Het beste van twee werelden

Het nieuwe villapark is gelegen aan de noordkant van Enschede, in de geliefde wijk de Bolhaar, tussen de Schubertlaan en de Bolhaarslaan. U woont hier op de grens van natuur en stad, aan de rand van het buitengebied en dicht bij het Abraham Ledeboerpark. Toe aan wat activiteit? Op steenworp afstand vindt u een prachtige golfbaan, een manege of geniet u van een mooie wandeling over de oude lanen van Hof Espelo. Ook de bruisende binnenstad van Enschede is niet ver weg. U woont verrassend centraal.

Natuurlijk mooi
Omringt door groen

In de wijk liggen verschillende wandelpaden. U loopt zo het naastgelegen park of het Abraham Ledeboerpark in voor een heerlijke wandeling. Een wandeling door de natuur begint dus gewoon bij u thuis. Of beleef de charme van Hof Espelo en het naast gelegen gebied De Wildernis, een prachtig startpunt voor uw fietstocht. Villapark de Bolhaar biedt een unieke combinatie van comfortabel wonen, omringd met rust en groen. Dat is ultiem genieten van dit prachtige woongebied!

In de omgeving
Alles binnen handbereik

De omgeving biedt uiteenlopende voorzieningen voor dagelijks gemak en ontspanning. In de buurt liggen de universiteit, het Business & Sciencepark en diverse sportclubs zoals hockey, golf of paardrijden. Ook voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver. Winkelcentrum Roombeek ligt op nog geen vijf minuten fietsen met een supermarkt, bakkerij, postkantoor en viswinkel. Daarnaast bent u snel op wegen zoals de A1 richting Hengelo, Zwolle, Apeldoorn en Arnhem. Alle voordelen van de steden binnen handbereik.

Locatie

Enschede biedt haar inwoners alle ruimte om te genieten van het leven; zonder haast en altijd heerlijk nuchter. Op de plek van de voormalige wasserij de Bolhaar worden luxe villa’s gerealiseerd in een prachtige groene en parkachtige omgeving en rondom een hof. Als u wel behoefte heeft aan de levendigheid en stadse ambiance, dan is het centrum van Enschede dichtbij. Voor uw boodschappen hoeft u niet ver te gaan. Winkelcentrum Roombeek ligt op nog geen vijf minuten fietsen afstand. In Villapark de Bolhaar woont u op een ideale locatie aan de rand van Enschede en met alle voorzieningen in de buurt.

interesse in de bolhaar?

Bent u geïnteresseerd in een villa op deze plek? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte.

Meld u aan

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken