De woningselector

Scroll met uw muis over de woningselector hieronder. Als u de woning aanklikt ziet u meer informatie.

Bekijk de woningselector hieronder:

Welk type kiest u

Vrijstaande villa

Een prachtige vrijstaande woning uitgevoerd in verschillende tinten metselwerk of licht stucwerk. Aan u de keuze. Een waanzinnige eetkamer, ruimte voor uw droomkeuken, een fijne woonkamer en genoeg plek voor een extra zitruimte of kantoorgedeelte. En in alle gevallen ruimte om te slapen en te baden beneden, voor nu of voor later.

Halfvrijstaande villa

Van dit type zijn er slechts twee beschikbaar in Villapark de Bolhaar waarbij u de keuze heeft uit licht of donker metselwerk. Deze woning heeft dezelfde indeling als de vrijstaande woning, waarbij het lage deel van de woning is geschakeld. Ook voor deze woning geldt dat baden en slapen op de begane grond mogelijk is.

Uw persoonlijke
woonwensen

Heeft u specifieke woonwensen? Dat kan, want in Villapark de Bolhaar is veel mogelijk. Liever koken met uitzicht op het hof? Geen probleem. Een werkkamer inrichten, een inloopkast op de verdieping of toch eindelijk die sauna realiseren? Het kan allemaal. U bespreekt uw woonwensen met uw wooncoach.

Hier worden dromen waar

Interesse in de Bolhaar?

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit unieke woonproject? Dat kan! Meld u vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief.

Naar het aanmeldformulier

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken