Eigentijdse Parkvilla's
in bolhaar enschede

Wonen op een plek met groen tot aan de voordeur

U houdt van het leven en u wilt graag een woning waar u alle vrijheid heeft om te genieten. Welkom in Villapark de Bolhaar. Een modern nieuwbouwproject met ongeveer twintig stijlvolle parkvilla’s aan de rand van Enschede. Privacy en groen spelen een grote rol bij het ontwerp van de nieuwe buurt. De villa’s komen rondom een hofje te liggen in een parkachtige vormgeving, verrijkt met wandelpaden. De organische lijnen van dit groene openbaar gebied lopen door tot aan de gevel van de villa. Groen wonen tot aan de voordeur.

Met de natuur en stad binnen handbereik, een privé-tuin en onderhoudsvriendelijke woningen vindt u hier alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos en comfortabel leven. Dit maakt Villapark de Bolhaar tot een bijzondere en unieke woonwijk.

Parkvilla's
De nieuwe villa’s

Op dit moment zijn er twee mogelijke woningtypes geschetst: een vrijstaande of geschakelde parkvilla. Alle parkvilla’s bieden dezelfde mate van luxe en de mogelijkheid tot slapen en baden op de begane grond. U heeft de mogelijkheid om de villa naar uw woonwens en leefstijl in te delen. Wilt u graag een werkkamer, atelier of een extra badkamer? Wij horen het graag van u. Denk met ons mee en vul de vragenlijst in.

Zorgeloos
Voordeel van nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning brengt veel voordelen met zich mee. Zo is een nieuwe woning duurzaam, gasloos, energiezuinig en goed geïsoleerd. Dit betekent lage energiekosten en tegelijk een hoog wooncomfort. Bovendien is een nieuwe woning naar eigen smaak in te richten. Dit geldt uiteraard ook voor de tuin. Alles is fris en nieuw. Bovendien heeft uw woning de eerste tijd geen onderhoud nodig. Hoe fijn is dat!

Genieten
Proef het buitenleven

Omgeven door uitbundig groen is het straks goed toeven in uw tuin en woonomgeving. Een tuin met genoeg ruimte om te genieten zonder eindeloos bezig te moeten met het onderhoud. Een beschutte plek met voldoende privacy om uzelf even terug te trekken. Ontsnap aan de dagelijkse beslommeringen met een goed boek of geniet van mediterrane avonden. De ruimte is er. Minimalistisch of modern, creëer uw tuin zoals u die het liefst ziet.

interesse in de bolhaar?

Samen dromen en ideeën aandragen voor de ontwikkeling van dit unieke woonproject? Dat kan! Wij horen graag wat uw woonwensen zijn zodat wij het project hier zo goed mogelijk op kunnen afstemmen. Bent u geïnteresseerd in een villa op deze plek? Vul dan de vragenlijst in. Dit duurt ongeveer vijf minuten. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meld u aan

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken