Inclusief persoonlijk interieuradvies!

Di-Design staat voor u klaar

De woningen in Villapark de Bolhaar zijn volledig uitgedacht door de architect. Zowel aan de binnen- als de buitenkant zijn de woningen bijzonder. Optioneel kunt u kiezen uit verschillende woonwensen. En wat te denken van uw interieur. Om u direct het thuisgevoel te geven, krijgt u bij aankoop van een woning in Villapark de Bolhaar persoonlijk interieuradvies van Di-Design cadeau! Van intake tot interieurplan.

Direct een eigen thuis

Direct een eigen thuis

Bij de aankoop van een woning krijgt u een persoonlijk interieuradvies van Di-Design cadeau! Dit is inclusief een intakegesprek, moodboard, meubelplan, kleuren en materialen, lichtplan en stylingplan.
Wel zo fijn tijdens een toch al drukke periode rondom de nieuwbouwwoning. Lees hieronder hoe dit in zijn werk gaat.  

Uw wensen
Stap 1

De inrichting van uw nieuwe villa begint met een intakegesprek. U krijgt een persoonlijk gesprek met Didy Schutte van Di-Design waarin u uw wensen en ideeën aangeeft en waarin kleur, sfeer, stijl en het budget worden besproken.

Het plan
Stap 2

Nadat het programma en uw wensen bekend zijn, start Di-Design met het uitwerken van het plan met een moodboard, meubelplan, kleuren en materialen, lichtplan en stylingplan.

Een thuis
Stap 3

Na deze stappen ligt er een goed doordacht en volledig interieurontwerp dat helemaal bij u past. Een woning die past als een jas, dat is iedere dag genieten.

Over Di-Design

Didy Schutte is de drijvende kracht achter Di-Design en helpt u graag met het interieur van uw nieuwe villa. Di-Design is een interieur ontwerp- en styling bureau en heeft klanten in de particuliere en de zakelijke markt in Nederland, en over de grens zoals Spanje en Afrika. Di-Design heeft een groot netwerk en werkt samen met diverse partijen voor het leggen van vloeren, schilder- en behangwerk, gordijnen, inbouwkasten en nog veel meer. Met merken als Keijser&Co, Rupert&Rupert, Hofstede Raanhuis, Rapture, Arte, ByEve, Duran, Indivipro, Carpetlinq, diverse stoffenhuizen zoals Romo, Casamance, Silvera en vele anderen. Hierbij ligt de coördinatie volledige in handen van Di-design.

Neem ook een kijkje in de exclusieve interieurwinkel in Apeldoorn en laat u zich inspireren. Hier kunt ook terecht voor mooie accessoires voor de finishing touch.

Di-Design - Didy Schutte
Soerenseweg 28 in Apeldoorn
www.di-design.nu

interesse in de bolhaar?

Bent u geïnteresseerd in een villa op deze plek? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte.

Meld u aan

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken